Küçük ebatlarla gelen büyük değişim En seçkin seramik koleksiyonlarıyla zevk sahibi mekanlar yaratan Çanakkale Seramik, küçük ebatlı minimalist tasarımları sevenler için yeni koleksiyonu Miniatile'ı tanıttı. Doğal ve çarpıcı renkleri modern yaşamlara taşıyan geniş koleksiyon; Metro, VVindsor, Avenue, VVindsor Frame ve Moonlight serilerinden oluşuyor. Küçük ebatlı minimalist tasarımları sevenler için hazırlanan Miniatile Koleksiyonu, konut içi, banyo, tezgah arası, otel, kafe, restoran gibi farklı yaşam alanlarına renkli ve dinamik bir dokunuş kazandırıyor. Miniatile Koleksiyonumdaki seriler; farklı yorumlarla tasarlanan rölyefleri, retro stili modern dokunuşlarla tanımlayan şıklığı ve mekanlara canlılık katan parlak görünümüyle her zevke hitap ediyor.

Hem çalışma masası hem mutfak tezgahı Albox, evlerde yer kazanoırmak için mutfak tezganın içerisinden çıkan portatif bir masa geliştirdi. İşiniz olduğunda tezgahın altından kolayca masayı çıkarmanız yeterli. Masanın üzerine defterinizi, bilgisayarınızı koyup rahat rahat çalışabilirsiniz. Hatta çalışma masanızı hiç bozmadan bir yandan da mutfak tezgahında yemek hazırlayıp yiyebilirsiniz de. Hem yemek yapıp yiyebilecek hem de işinizin başında olup işlerinizi takipte kalabileceksiniz, işiniz bittiğinde de masa kolayca tezgahın altına saklanıyor. Böylece alan tasarruf sağlanıyor, küçük mutfaklar daha kullanışlı hale geliyor. Albox'ın portatif mekanizmaya sahip masası sayesinde yerinizden ayrılmadan hem yemek yapıp yiyin hem de işinizi takip edin. Yeni mevsimle çiçek açan sofralar Linens, baharın tazeliğini evinde yaşamak ve trendleri yansıtan sofralar hazırlamak isteyenlere özel sofra ürünleri ile dikkat çekiyor. Ev yaşamına dair birbirinden farklı ve kaliteli ürünleri tek bir çatı altında sunan Linens, birbirinden soft renklerin yer aldığı sofra ürünlerini, baharın ferahlığını yaşamak isteyenlerin sofralarına taşıyor. Lezzetli yemekler kadar sunuma da özen gösterenlerin radarına giren Linens'in sofra koleksiyonu, renkleri ve deseniyle yalın bir görünüm sunuyor. Servis tabaklarından kase ve bardaklara kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan koleksiyon, modern tasarımları ile seçkin sofralara imza atıyor.

Hassas kıyafetleriniz için Evinize modern ve şık bir dokunuş Tüketicilerinin yaşamını kolaylaştıran ürünler geliştiren Arçelik, hassas giysileri yıllarca kullanmak için "Ne yapabiliriz?" sorusundan yola çıkarak AirTouch Kurutma Makinesi'ni geliştirdi. Sererek kurutma programıyla 'makinede kurutulmaz' etiketli çamaşırları bile güvenle kurutan Arçelik AirTouch Kurutma Makinesi bu özelliği ile en sevilen giysilerin yıpranmasını önleyerek kullanım ömrünü uzatıyor. Özel kanat formu ve hava akış sistemi ile narin giysileri mevcut kurutma makinalarına kıyasla çok daha hassas kuru tabiime özelliğine sahip Arçelik AirTouch Kurutma Makinesi, tambur hiç hareket etmeden, kıyafetlerin üzerinden sadece hava geçirilerek kurutma yapmasına olanak tanıyor. Taze tutarak israfı önlüyor Pandemi ile birlikte tüm tüketiciler uzun dönemli ihtiyaçlarını tek seferde alarak kalabalık ortamlara girmekten mümkün olduğunca kaçındı. Ancak toplu olarak alınan meyve ve sebzeler, kısa bir zaman sonra tazeliğini yitirmeye, hatta kullanılamaz hale gelerek israf olmaya başladı. Ürünlerini tüketicilerinin ihtiyaçlarına göre şekillendiren LG Electronics (LG), LG NatureFRESH™ buzdolabı ile gıdaları, klasik buzdolaplarına oranla 7 güne kadar uzayan bir süre için ilk günkü canlılığında tutuyor. Hassas sıcaklık kontrolü ile yiyeceklerin doğal tazeliğim koruyarak sebze ve meyvelerini ilk günkü tazeliğinde tüketebiliyorsunuz. Böylece gıda israfını da önlüyor. Çağdaş dekorasyon anlayışına yepyeni bir soluk getiren Enza Home, yenilikçi bir çizgiyi yansıtan Ornella ve Leon Halılarla yaşam alanlarına şıklığı ve estetiği taşıyor. Halı koleksiyonuna yeni eklenen Ornella Halı, dingin renkleri ve otantik desenleriyle yaşam alanlarına özgün bir dokunuş katıyor. Metrekarede 480 bin vuruş tekniğiyle dokunan Ornella Halı, rafine yapısıyla modern bir zarafet sergiliyor. Ornella Halı'nın 5 farklı ebat alternatifi ise dekorasyonda yaratıcı kurgulara ilham veriyor. Modern estetiğiyle zamansız bir tasarım ortaya koyan Leon Halı, özel iplik yapısının sağladığı parlak ve yumuşak dokusuyla çağdaş dekorasyon anlayışına estetik bir yorum getiriyor.

Hayalinizdeki yatak odası Göz alıcı detayları ve işlevsel tasarımı buluşturan modülleriyle Doğtaş imzalı Larina yatak odası takımı, hayalinizdeki dekorasyon stilini yatak odanıza taşımayı vaat ediyor. Evinizin dinlenme alanında dingin ve şık bir atmosferin yanı sıra, konforlu bir fonksiyonellik arıyorsanız, Larina yatak odası takımı sizin için ideal. Koleksiyonun gövde rengini oluşturan bulut beyaz tonu, yatak odanızda dinlendirici ve ferah bir atmosfer yaratıyor. Takımda yer alan dolap, komodin ve şifonyer modülleri, frenli ray ve menteşeler kullanılarak hazırlanan tasarımlarıyla, size geniş bir saklama alanı ve pratik bir kullanım deneyimi sunuyor. Larina yatak odası takımı, modüllerinin mat siyah metal ayakları ve gold kaplama detaylarıyla elegan bir dekorasyon stilini ön plana çıkarıyor. Oval ve yuvarlak aynalarda kullanılan dekoratif kanal detayları, diğer modüllerle kusursuz bir uyum yakalıyor. Yalın ve modern tasarımıyla rahatlığınızı da düşünüyor "İyi ve kaliteli bir ev yaşamı herkesin hakkı" fikrinden yola çıkan Divanev, Marla Koltuk Takımı ile arzu ettiğiniz şıklığı ve fonksiyonelliği evinize getiriyor. Modern ve yalın bir tasarıma sahip Marla Koltuk Takımı, keten, kadife ve deri görünümlü kumaş seçenekleriyle zevkinizi salonunuza yansıtmanıza imkân veriyor. Yüksek konfor sağlayan çok katmanlı sünger teknolojisi kullanılan oturum yapısıyla rahat ve dingin bir dinlenme ortamı sunan Marla Koltuk Takımı, sırt kısmında bulunan özel mekanizma sayesinde kolaylıkla yatağa dönüştüğü için hem misafirleriniz hem de sizin için konforlu bir uyku alanı yaratıyor. Marla Koltuk Takımı'nın 3'lü yataklı koltuk 2,5'li koltuk seçeneklerinin yanı sıra şık bir berjeri de bulunuyor